God förmiddag kära läsare!

Idag är det mamma A’s tur att vara hemma med sjukt barn, vi tar varannan dag och det verkar som om jag måste vara hemma på fredag med. Då måste jag dock åka in till jobbet på eftermiddagen för att hämta hem en bil, ska på utbildning för den nya Accorden på måndag och tisdag, utbildningen sker på västra Fyn (i Danmark) och det tar c:a 3 timmar att köra så jag får köra hemifrån lilla Kävlinge runt 06 för att hinna fram och kunna installera mig innan allt börjar kl 10.

Det är egentligen inget större fel på lilla C, henne allmäntillstånd är soligt och busigt som vanligt men hon har fått diarée och då måste hon vara frisk i 2 dagar innan hon får komma tillbaka till dagis så vi får helt enkelt hålla henne hemma. Skönt i alla fall att vi kan dela på VABandet, det hade inte gått att jag eller B hade varit hemma 4 dagar i sträck från jobbet…

Pappa B’s arbetssituation är väldigt mycket bättre än när han körde runt i olika fordon, han trivs och njuter av att vara ledig på helgerna, så mysigt för mig och lilla C att ha honom hemma med!

Min arbetssituation är väl inte direkt ultimal, det tar på mig att ha hand om 2 olika länder men förhoppningsvis kommer det att anställas en ny person som ska ha hand om Sverige, fast då får ju jag utbilda denna person under någon månad, känns dock lite konstigt då jag inte ens har varit på företaget ett år och har haft dubbla tjänster sedan i mitten av mars, men det går säkert bra ;-P Hoppet är ju det sista som lämnar människan, eller hur?

Jag hoppas dock fortfarande på fast anställning, som det ser ut nu har jag projektanställning fram tills den siste september, sedan vet jag inte vad som händer, jag hoppas få klarhet i det snarast så att jag i så fall har möjlighet att hitta något annat, det är ju snart sommar och semester, då lär det ju inte vara lätt att hitta något… Jag har dock lite trådar ute som kanske kan ge något, det ordnar sig!

Ha en underbar dag i solen vänner för det ska jag och C ha, när hon vaknar ska vi till Lund och kolla efter present till min lilla guddotter E!