Morrn!

Sitter på jobbet efter en härlig träff med min kognitiva terapeut, känns så skönt att känna sig “stabil” igen och dessutom veta hur jag undviker och vänder negativa tankar och handlingar, jag mår helt enkelt BRA nu 🙂

Igår fick jag vara spontan och bjuda in en gammal kompis -A- (tack vare facebook) som vi inte hade träffat på 6 år på middag, hade ju redan bestämt att jag skulle göra fullkornspaj med broccoli, bacon, silverlök, fetaost (riktig från Grekland faktiskt!), soltorkade tomater och äggstanning så det var ju inget “extra” att fixa med. Handlade dock en Daimtårta till efterrätt 😀

Vi hann inte hämta Clara i tid så jag ringde kära M som var en ängel och hämtade henne, tack tjejen, we owe you one!

Sedan vart det Viktväktarna och därefter hem för att laga middag och fira resultatet, äntligen har jag kommit över min platå och gått ner 0.8 kg till, så nu står vågen på -6,7 kg totalt, “bara” 8,4 kg kvar till min målvikt ju!

Det var en mysig kväll med god mat, gott vin (Kan verkligen rekommendera Chill Out Cabernet Sauvignon Music, gott till både musik och fest som det står), god efterrätt och en Clara-bella som var sådär extra mysig och ville att A skulle natta henne 🙂 Clara frågade t o m om A imorse när hon vaknade, härligt att Clara gillade henne så mycket!

Nu får jag ta tag i alla mail och sådant som ligger, jobba jobba jobba och trivas trivas trivas!!