Clara är numera blöjfri (sedan någon vecka tillbaka) även på natten, stora tjejen 🙂

Runt 2 inatt kom hon instolpandes och lade sig i vår säng (hon har faktiskt börjat sova hela nätterna i sin säng igen, skönt både för henne och för oss), jag frågade henne om hon hade kissat i sängen men hon bara somnade och var död för världen. Gick in på barnens rum och trampar i kiss, lilltösen hade i sömnen satt sig på Reubens (dockans) potta så det kom ju mer utanför pottan än innanför om man säger så :-D. Var rätt trött men torkade upp och skrattade gott inombords åt att hon hade tänkt helt rätt men så blev det lite fel ändå…

Igår kväll sa hon så roliga saker när jag nattade henne “mamma, man kör inte helikoptrar och flygplan, de flyger man. Men man kan inte flyga med fiskar för de har inte körkort!”

Ha en härlig dag vänner, det verkar som om solen äntligen har hittat ner till södra Sverige!